Power Couple Romania EXTRA – Sezonul 1 Editia 18 din 14 Martie 2024

Vezi mai jos pe site Power Couple Romania EXTRA – Sezonul 1 Editia 18 din 14 Martie 2024 HD

Power Couple Romania EXTRA – Sezonul 1 Editia 18 din 14 Martie 2024 online gratuit pe www.emisiuni.net

la Antena 1 incepe marea premieră Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu. Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Un show fenomen produs in Romania

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Urmareste mai jos Power Couple Romania Online Gratuit

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi. Power Couple România – La bine și la greu telespectatorii vor descoperi la marea premieră a show-ului, pe Antena 1 și AntenaPLAY, diseară, de la 20:30. Cea mai așteptată competiție a cuplurilor va fi difuzată în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Power Couple Romania EXTRA – Sezonul 1 Editia 18 din 14 Martie 2024  – Integral pe Emisiuni.net

EMISIUNEA VA FI POSTATA INTEGRAL AICI DUPA ORA 19

Urmareste Power Couple Romania online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live.

Vezi Power Couple Romania EXTRA – Sezonul 1 Editia 18 din 14 Martie 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Power Couple Romania EXTRA – Sezonul 1 Editia 18 din 14 Martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *