Pretul cel Bun – Sezonul 4 Editia 30 din 31 Mai 2023

Vezi mai jos pe site Pretul cel Bun – Sezonul 4 Editia 30 din 31 Mai 2023 HD

Pretul cel Bun – Sezonul 4 Editia 30 din 31 Mai 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Vara este pe sfârșite, iar televiziunile încep pe rând să dea drumul la grila de toamnă și la sezoane noi din emisiunile iubite de public. Iată că din septembrie Cabral și „Ce spun românii” de la Pro TV vor avea un rival de temut pe același tronson orar. Este vorba de emisiunea „Prețul cel bun”, de la Antena 1, prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu.

Prețul cel bun este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii. Premiile sunt în bani și produse, concurentii aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate.

Liviu și Andrei au 4 coprezentatori

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă. Asta insa fara a o depasi. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Țibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmareste mai jos Pretul cel Bun 2023 Online Gratuit

Producătorii își doresc un număr de aprox. 20-30 de persoane care să reprezinte comunitatea în emisiune. Participanții trebuie să aibă minim 18 ani însă nu există limită superioară de vârstă. Doar 7 dintre cei 20-30 vor participa efectiv la concursurile din emisiune și vor avea șansa să câștige premii. Restul vor rămâne în public, ca spectatori, pentru a-i susține pe cei din comunitate. Cei 7 vor fi aleși de echipa de producție.

Pretul cel Bun – Sezonul 4 Editia 30 din 31 Mai 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Pretul cel Bun online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Pretul cel Bun – Sezonul 4 Editia 30 din 31 Mai 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Pretul cel Bun – Sezonul 4 Editia 30 din 31 Mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *