Prodanca. Punct si de la Capat – Editia 7 din 16 Martie 2024

Vezi mai jos pe site Prodanca. Punct si de la Capat – Editia 7 din 16 Martie 2024 HD

Prodanca. Punct si de la Capat – Editia 7 din 16 Martie 2024 online gratuit pe www.emisiuni.net

Reality-show-ul care are în centrul ei viața luxoasă a Anamariei Prodan și a familiei ei a reînceput la Antena Stars. Noua serie se numește sugestiv „Prodanca. Punct și de la capăt”, având în vedere că este un nou început pentru impresară, după despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Mi-a fost dor si le-a fost dor

Despre noul show, sexy impresara a vorbit în premieră la Xtra Night Show: ”Acesta chiar este proiectul de suflet. Am filmat peste tot pe unde am colindat. În America, am filmat fiecare moment important din viața mea. Propunerea reality show-ului a venit atunci când chiar aveam ceva de spus, când îmi revenisem fabulos.

Mi-a fost dor și le-a fost dor, culmea și copiilor. De acum încolo vacanțele sunt cu camerele după noi”.

Urmareste mai jos Prodanca. Punct si de la Capat Online Gratuit

Copiii şi prietenii apropiaţi îi vor fi alături acesteia pe toată durata filmărilor, care se vor desfăşura pe mai multe continente. Atmosfera generală va fi şi de această dată un amestec perfect omogen de umor şi dramă, telespectatorii având ocazia să o urmărească pe protagonistă atât în postura de mamă, cât şi în cea de femeie de afaceri. Anamaria Prodan, primele declarații despre reality show „Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie. Citeşte întreaga ştire: „Prodanca. Punct și de la capăt”, reality show-ul Anamariei Prodan de la Antena Stars.

Prodanca. Punct si de la Capat – Editia 7 din 16 Martie 2024 – Integral pe Emisiuni.net

Anamaria Prodan, filmată în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a afișat cu Ronald Gavril, iubitul ei O echipă de filmare îi este alături Anamariei Prodan atât în România, cât şi în Statele Unite ale Americii, acolo unde a ales să îşi petreacă sărbătorile de iarnă şi, totodată, locul despre care spune că îi oferă liniştea de care are atâta nevoie, dar şi în alte oraşe din Europa.

Urmareste Prodanca. Punct si de la Capat online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live.

EPISODUL VA FI POSTAT AICI INTEGRAL DUPA ORA 21

Vezi Prodanca. Punct si de la Capat – Editia 7 din 16 Martie 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Prodanca. Punct si de la Capat – Editia 7 din 16 Martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *