Romanii au Talent – Sezonul 14 Editia 2 din 16 Februarie 2024

Vezi mai jos pe site Romanii au Talent – Sezonul 14 Editia 2 din 16 Februarie 2024 HD

Romanii au Talent – Sezonul 14 Editia 2 din 16 Februarie 2024 online gratuit pe www.emisiuni.net

Show-ul „Românii au talent” revine la PRO TV cu sezonul 14. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatori, iar premiera noului sezon are loc vineri, 9 februarie 2024, de la ora 20:30. Momente duse la superlativ, concurenți care au demonstrat că merită să fie văzuți de o țară întreagă, emoții de neuitat și clipe de neratat! „Românii au talent” este tot mai aproape de revenire, iar sezonul 14 se anunță a fi unul fenomen. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru cei care vor ridica sala în picioare cu ceea ce vor prezenta
Citeşte întreaga ştire: „Românii au talent” 2024. Sezonul 14 începe astăzi la PRO TV

Emisiunea show de pe PRO TV a ajuns la Sezonul 14, sezonul fenomen

Cine sunt jurații de la „Românii au talent”, sezonul 14 : Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări. „Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva”, va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

Cine prezintă „Românii au talent”, sezonul 14

Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor. Cei doi prezentatori au făcut primele declarații despre show-ul de la PRO TV. „Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!”, spune Smiley înaintea lansării.

Romanii au Talent – Sezonul 14 Editia 2 din 16 Februarie 2024- Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Romanii au Talent online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live.

Vezi Romanii au Talent – Sezonul 14 Editia 2 din 16 Februarie 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Romanii au Talent – Sezonul 14 Editia 2 din 16 Februarie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *