Schimb de Mame – 16 Iunie 2024 (SEZON NOU)

Vezi mai jos pe site Schimb de Mame – 16 Iunie 2024 (SEZON NOU) HD

Schimb de Mame – 16 Iunie 2024 (SEZON NOU) online gratuit pe www.emisiuni.net

Schimb de mame este o emisiune românească de reality show, difuzată pe Prima TV. Având formatul versiunii originale britanice, Wife Swap, emisiunea urmărește două familii care, timp de o săptămână, trebuie să locuiască alături de mama/soția din cealaltă familie. Prima ediție a debutat în anul 2003, cu primul sezon. Cu 31 de sezoane, Schimb de mame este cel mai longeviv reality show difuzat în România.

 Show-ul revine cu sezonul cu numarul 31

Cel mai longevic reality show, Schimb de mame, revine cu un nou sezon, duminică de la ora 20. Din 2005 și până acum peste o mie de familii au avut curajul să se înscrie în această aventură de o săptămână. Episoade savuroase și pline de umor, dar și importante lecții de viață.

În prima ediție a acestui sezon, familia Jorj, din satul Cib, județul Alba, face schimb de mame cu familia Incescu-Dăncilă din Orșova. Diferența dintre cele două familii se observă imediat. Familia Jorj locuiește la țară și are o gospodărie mare. Mama de schimb vine de la oraș și este surprinsă imediat de modul în care cei din satul Cib trăiesc. Conflictele dintre cele două familii nu vor lipsi.

Urmareste mai jos Schimb de Mame Online Gratuit

Mergem mai departe, în nordul țării. În satul Valenii Somcuței întâlnim o familie de fermieri autentică, din șase generații. O spune chiar șeful gospodăriei. Familia Buhaiu va face cunoștință cu familia Gogium din Băneasa, Giurgiu. Nu aceeași reacție o are și mama din Giurgiu când ajunge la Maramureș. Timp de o săptâmănă cele două mame vor face schimb de vieți. Râmâne de văzut cum se vor descurcă și dacă vor face față noilor provocări.

Schimb de Mame – 16 Iunie 2024 (SEZON NOU) – Integral pe Emisiuni.net

Luni, telespectatorii Antena 1 sunt invitați să înceapă o nouă aventură, de data aceasta culinară, pe 27 martie.

Urmareste Schimb de mame online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live.

Vreau Like

Vezi Schimb de Mame – 16 Iunie 2024 (SEZON NOU) online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Schimb de Mame – 16 Iunie 2024 (SEZON NOU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *