Starea Natiei – Editia din 20 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Starea Natiei – Editia din 20 Martie 2023 HD

Starea Natiei – Editia din 20 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

De luni până joi, de la ora 22.00, Starea Natiei este emisiunea care taxează derapajele din societate. Acest lucru pentru educa şi a dezvolta spiritul critic şi creşterea rezistenţei la manipulare a telespectatorilor.
Emisiunea prezentata de Dragoş Pătraru este un statement jurnalistic. Echilibrul producţiei şi uneltele umorului s-au dovedit a fi o modalitate eficientă pentru informarea telespectatorului.
Dragoş Pătraru aduce şi rubricile binecunoscute: scenetele în care apar actriţa Ştefania Cîrcu şi omul bun la toate de la Starea Naţiei, Marius Ene, Vax populi cu Răzvan Anghelescu care pune în continuare o oglindă în faţa noastră, a tuturor, ca să ne vedem aşa cum suntem de fapt. In cadrul emisiunii vor fi şi invitaţi oameni cu poveşti incredibile, oameni care ne dau încredere că se poate.

O emisiune pamflet prezentata de Dragos Patraru

”Filozofia după care ne-am orientat mereu în ceea ce am făcut aici la «Starea Naţiei» a fost asta. Să nu tratăm niciodată privilegiat instituţiile de forţă, să lovim de fiecare dată acolo unde este puterea şi să vorbim despre România. Aşa cum este ea, săracă, sărăcită, cu atât de mulţi oameni ţinuţi în mizerie, marginalizaţi. Ba chiar acuzaţi că au ajuns aşa cum au ajuns. Mai multe drepturi pentru cât mai mulţi înseamnă mai multă putere pentu cât mai mulţi. Insemnă mai multe şanse pentru cât mai mulţi. Credem într-o societate care pune pe primul loc omul, nu instituţiile, ci oamenii”, a spus Dragoş Pătraru.

Urmareste mai jos Starea Natiei 2023 Online Gratuit

În luna mai 2020, Dragoş Pătraru a criticat dur Digi 24 în emisiunea sa difuzată de acest post de televiziune, pentru evitarea acoperirii cazului RCS&RDS – Intact.

Într-una din emisiuni, Dragoş Pătraru l-a atacat virulent pe redactorul-şef al Digi 24 Cosmin Prelipceanu. El a numit „ridicolă” solicitarea pe care i-a adresat-o de a prezenta o listă pentru a proba afirmaţiile că unii dintre jurnaliştii Digi 24 sunt acoperiţi.

Pătraru a spus că nu vorbeşte despre cazul RCS&RDS-Intact, că a sancţionat un derapaj. El a precizat că echipei lui îi ”stă bine” cu contractul pe care îl are şi transmiţându-i lui Cosmin Prelipceanu că i se pare că vrea să îşi ascundă propria incompetenţă scoţând compania în faţă.

Starea Natiei – Editia din 20 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

”Din păcate, acum, după un an de muncă, avem certitudinea că am ajuns într-un loc în care toate aceste valori nu se regăsesc, sau dacă există nu le vedem noi, nu le simţim. Presa care apără interese ale unor instituţii şi ale unor corporaţii e un nonsens. Presa nu oate avea în vedere decât binele oamenilor, sancţionând derapajele uneori inimaginabile ale instituţiilor şi ale corporaţiilor. Motiv pentru care, deşi, repet, mai avem doi ani de contract cu această instituţie, cred că ne vom despărţi aici”, a spus Dragoş Pătraru la o editie de pe Digi24

Urmareste Starea Natiei online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Starea Natiei – Editia din 20 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Starea Natiei – Editia din 20 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *