Vocea Romaniei – Sezonul 11 Editia 3 din 22 Septembrie 2023

Vezi mai jos pe site Vocea Romaniei – Sezonul 11 Editia 3 din 22 Septembrie 2023 HD

Vocea Romaniei – Sezonul 11 Editia 3 din 22 Septembrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Vocea României revine la PRO TV cu sezonul 11. Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României. Timp de 10 sezoane, scena de la Vocea României a vibrat pentru telespectatori. Cele mai intense emoții ale concurenților și antrenorilor au fost trăite, de-a lungul timpului, în locul care a făcut ca vocile să fie auzite. Iar povestea continuă cu cel de-al 11-lea sezon. Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să trăiască bucuria muzicii, în fiecare vineri, din 8 septembrie, de la ora 20.30.

Vocea Romaniei a ajuns la Sezonul 11

Pavel Bartoș va prezenta și în acest an show-ul muzical de la PRO TV. „Am parte, poate, de cele mai bune două show-uri din țară. Cel mai mult mă bucur că în spatele acestor show-uri sunt cei mai potriviți oameni, o echipă extraordinară. Mă bucur pentru toți colegii pe care îi am și pentru toate sezoanele pe care le-am făcut împreună”, spunea Pavel Bartoș anul trecut, înaintea de finala Vocea României, sezonul 10.

Urmareste mai jos Vocea Romaniei Online Gratuit

Antrenorii s-au așezat deja în scaune și sunt gata să asculte vocile care vor face scena să vibreze și care vor transmite emoție până dincolo de ecrane. Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României. Fiecare antrenor are, la rândul lui, câte un vocal coach care să îi ajute pe concurenți să ajungă la cea mai bună versiune a lor. Astfel, Horia Brenciu și Theo Rose le au alături de ei pe Alessandra și Nicole, două voci extraordinare. Smiley va fi ajutat de Alina Dincă, cea care a fost alături de el încă din 2011. Irina Baianț a anunțat într-o postare pe rețelele de socializare că se alătură show-ului „Vocea României”, în sezonul 11. Ea va avea rolul de vocal coach în echipa lui Tudor Chirilă, cu care a mai colaborat pentru emisiunea de la PRO TV.

Vocea Romaniei – Sezonul 11 Editia 3 din 22 Septembrie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

EMISIUNEA VA FI POSTATA AICI INTEGRAL DUPA ORA 22

Urmareste Capriciile Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi Vocea Romaniei – Sezonul 11 Editia 3 din 22 Septembrie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Vocea Romaniei – Sezonul 11 Editia 3 din 22 Septembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *