World Wide Banciu – Editia din 8 Iunie 2023

Vezi mai jos pe site World Wide Banciu – Editia din 8 Iunie 2023 HD

World Wide Banciu – Editia din 8 Iunie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Radu Banciu va avea o emisiune nouă la TV. La ce post? Despre ce e vorba? Jurnalistul Radu Banciu va prezenta emisiunea World Wide Banciu la Prima News, de luni până vineri, de la ora 22.00.

World Wide Banciu – cea mai nouă emisiune  TV

Jurnalistul Radu Banciu va prezenta emisiunea World Wide Banciu la Prima News. Momentan acesta prezintă emisiunea Fotbal All Inclusive la Prima Sport.

Jurnalistul Radu Banciu a fost prezentator la B1 TV din anul 2011, unde la început a făcut o emisiune cu Radu Naum. Ulterior, realizatorul a rămas singur să facă emisiunea care i-a preluat și numele: Lumea lui Banciu. Emisiunea pe care a prezentat-o seară de seară la B1 TV era una dintre cele mai urmărite ale postului de televiziune. Dar, așa cum probabil vă amintiți, şi una dintre cele care au atras multe amenzi din partea CNA.

Urmareste mai jos World Wide Banciu Online Gratuit

Amintim numai două exemple. În emisiunea „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 la 24 decembrie 2013, realizatorul l-a caracterizat pe Prim-Ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, drept un „terchea-berchea”. Mai mult, acesta a folosit un limbaj injurios și la adresa studenților moldoveni din România. CNA a decis amendarea postului de televiziune cu suma de 10.000 lei, pentru afirmațiile cu caracter discriminator ale moderatorului, dar și pentru injuriile lansate de către invitatul postului, Corneliu Vadim Tudor.  În octombrie 2016 a afirmat că „României i-ar sta bine fără unguri”.

Oficialii Prima News sunt optimiști să includă în grilă noul format. În stilu-i caracteristic, jurnalistul Radu Banciu va face inclusiv comentariile acide care l-au consacrat. Data de start a emisiunii urmează să fier anunțată oficial. Odată cu Radu Banciu, la Prima News s-a alăturat recent și Ionuţ Cristache. Acesta va realiza emisiunea La Final, care va debuta pe 15 ianuarie şi va fi difuzată în fiecare duminică, pe intervalul 19.00 – 22.00, după Focus 18.

World Wide Banciu – Editia din 8 Iunie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Realizatorul TV Radu Banciu a realizat timp de zece ani emisiunea de sport Unşpe Metri la postul de radio Sport Total FM. În noiembrie 2016 a încheiat colaborarea cu staţia radio, după un protest legat de întârzierile salariale. A moderat  o emisiune sportivă și la postul Look Plus. De asemenea, Radu Banciu a mai colaborat cu publicaţii ca Sport Total FM, Pro FM, Sport.ro , Eurosport, Prosport sau Gazeta Sporturilor.

 

Urmareste World Wide Banciu online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi World Wide Banciu – Editia din 8 Iunie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la World Wide Banciu – Editia din 8 Iunie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *