Groapa – Sezonul 1 Episodul 12 din 2 Decembrie 2023

Vezi mai jos pe site Groapa – Sezonul 1 Episodul 12 din 2 Decembrie 2023 HD

Groapa – Sezonul 1 Episodul 12 din 2 Decembrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Pro Tv vine cu o noutate pentru toți telespectatorii. Un serial care prezintă imaginea dură a vieții, o adaptare după unul dintre cele mai populare seriale turcești din anul 2018. Când începe serialul Groapa la Pro TV? Pasionații de seriale vor avea parte de o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), unul dintre cele mai celebre seriale turcești din 2018. 

Cine sunt actorii principali din ”Groapa”

Acțiunea din serialul Groapa se desfășoară la Giurgiu, un oraș cu ieșire la Dunăre, care face ca întreaga acțiune să se petreacă în cadre incredibile.

Din serial vor face parte nume sonore din România. Printre ele se numără Marius Manole, Emilian Oprea și Monica Bîrlădeanu.

Totuși, există și actori debutanți care promit să facă senzație pe micile ecrane. Printre cei care au obținut prima oară un rol important se numără și Teona Stavarachi. Ea are rolul principal feminin: Alma, care este iubita personajului central Sacha, jucată de Daniel Nuță.

Daniel Nuță, rol principal în serialul Groapa de pe Pro Tv

Teona Savarachi este eroina principală în Groapa și o joacă pe Alma Coman. Povestea este de-a dreptul impresionantă. Alma este o jurnalistă care se îndrăgostește prea repede, însă viața i se schimbă într-o clipă.

 „Cel mai mult interacționez cu Sasha, interpretat de Daniel Nuță, despre care am spus deja de multe ori că a fost surpriză să descopăr că ne înțelegem foarte bine, ceea ce ajută enorm la chimia dintre personajele noastre care au un parcurs destul de greu și intens împreună.

Alma e un personaj puternic, da, e ușor naivă și se lasă ușor pradă sentimentelor, dar cu toate astea, e sinceră și hotărâtă atunci când acționează sau spune ceva. Nu se conformează de dragul nimănui, nu se lasă influențată, dacă ceva i se pare greșit sau simte că nu e bine, nu stă prea mult pe gânduri, e încrezătoare în propriile-i convingeri”, spune Teona despre rolul pe care îl joacă în Groapa.

Groapa – Sezonul 1 Episodul 12 din 2 Decembrie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Millo Simulov, Creative Producer, spune: ”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”.

Urmareste Groapa online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

 

Vreau Like

Vezi Groapa – Sezonul 1 Episodul 12 din 2 Decembrie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Groapa – Sezonul 1 Episodul 12 din 2 Decembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *