Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 3 Episodul 12 din 28 Martie 2024

Vezi mai jos pe site Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 3 Episodul 12 din 28 Martie 2024 HD

Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 3 Episodul 12 din 28 Martie 2024

Serialul Lia – Sotia sotului meu revine cu un nou sezon, povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, a fost reînnoit şi revine cu sezonul 2, începând din 24 august 2023, în fiecare joi, de la 20:30, la antena.

O poveste unica de iubire

Dupa toate intamplarile, Lia isi va concentra intreaga sa suflare pentru a fi un exemplu, dedicata iubirii si principiilor cat si corectitudinii este hotarata sa obtina dragostea curata indiferent de sacrificiile pe care le are in joc, toate faptele lui Alice sunt impotriva ei iar batalia ii va cuprinde pe toti, Gianni Rocca ofera prima ocazie prin care renunta la prietenia cu familia Andronic si pentru ca nu banii sunt interesul de mijloc, lucrurile se vor schimba foarte usor atunci cand orbita de furie si cuprinsa de remuscari Alice va pune in aplicare unele strategii menite sa-i distruga incet pe amandoi tradatorii dupa spusele sale, negandind sub nicio forma la repercursiunile pe care le pot avea asupra fiului sau.

Urmareste mai jos Lia – Sotia Sotului Meu Online Gratuit

„Este un sezon în care personajul pe care îl interpretez, Lia, se va lupta pentru viața ei, pentru iubirea ei, pentru principiile și dorințele sale. Sunt sigură ca serialul vă va ţine cu sufletul la gura și vă asigur că va fi din ce în ce mai palpitant!”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei Călin.

La rândul ei, Ioana Blaj dezvăluie: „Alice o să fie neiertătoare, o leoaică gata să sară la luptă şi să protejeze tot ce crede că îi aparţine. Sezonul doi, după cum aţi reuşit să vedeţi în promo, o sa ne ţină cu respiraţia tăiată în fiecare joi!”, în vreme ce Ştefan Floroaica, cel care îi dă viaţă lui Petru, completează: „Gata, acum că ştim că joi seara avem întâlnire pe a1, vreau să vă spun că abia aştept să aflaţi continuarea poveştii lui Petru şi a Liei, presărată din plin cu acţiunile lui Alice, pentru că în acest sezon vor trece prin şi mai multe încercări şi provocări. Vor reuşi să meargă împreună pe acest drum şi să depăşească toate obstacolele? Rămâne de văzut!”

Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 3 Episodul 12 din 28 Martie 2024 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Lia – Sotia Sotului Meu online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live.

Vezi Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 3 Episodul 12 din 28 Martie 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 3 Episodul 12 din 28 Martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *