Tu Urmezi! – Editia din 11 Noiembrie 2023

Vezi mai jos pe site Tu Urmezi! – Editia din 11 Noiembrie 2023 HD

Tu Urmezi! – Editia din 11 Noiembrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Divertismentul inteligent revine în prim-plan din 10 Septembrie, de la 20:00! „Tu urmezi!”, show-ul unic, care aduce cultura generală și distracția la un alt nivel, ajunge la cel de-al doilea sezon, cu un invitat de top în prima ediție:  Andreea Răducan, gimnasta de Aur a României. „Toată lumea în România este pasionată de fotbal… Vrei să-ți arăt un sport în care avem cele mai bune performanțe? Îți aduc unul dintre marii performeri pe care România i-a avut vreodată! Doamnelor și domnilor, Andreea Răducan!”,  spune cu mândrie Dan Negru, invitând-o pe marea gimnastă să intre în platoul emisiunii.

Tu Urmezi a ajuns la al 2-lea sezon

Combinație atractivă de entertainment și cultură generală, câștiguri uriașe și concurenți bine pregătiți pentru a sta la coadă pentru distracție și premii, „Tu urmezi!” este un game show revoluționar pe micile ecrane. Aplaudat atat de telespectatori, cât si de specialiștii în media, emisiunea a câstigat un public numeros încă de la primele ediții difuzate.

Urmareste mai jos Tu Urmezi! Online Gratuit

Într-un platou spectaculos, Dan Negru îi invită pe curajoșii care doresc să-și pună la încercare cunoștințele de cultură generală și perspicacitatea. Concept unic la nivel mondial, concurenții stau la coadă, la propriu, pe scenă pentru a răspunde unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului.

Tu Urmezi! – Editia din 11 Noiembrie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Pe lângă invitații speciali, personalități ale vieții publice românești,  în platoul show-ului isi fac apariția ca și până acum personajele reprezentând diverse domenii, precum istoria, călătoriile, geografia, muzica, fitness-ul, magia, gastronomia, e.t.c. , iar concurenții pot alege întrebări din aceste categorii, la invitația lui Dan Negru. Noul sezon „Tu urmezi!” continuă să aducă în prim-plan cele două personaje distincte care au devenit deja emblematice în emisiune- Zâna Bună și Piaza Rea. Finalul fiecarei editii, care ii provoca pe concurenti sa gândească “altfel” si să răspunda corect răspunzând greșit la întrebări, îi ține în tensiune maxima nu numai pe concurenti, dar și pe cei aflați în fața micilor ecrane.

Urmareste Tu Urmezi! online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Tu Urmezi! – Editia din 11 Noiembrie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Tu Urmezi! – Editia din 11 Noiembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *